Boxer installatörsportalen.

Boxer har tillsammans med grossisten Electra hittat på något som heter Installatörsportalen, som är ett sätt för Boxers kundservice att snabbt få tag i en antenntekniker.

Det går till som så, att när kunder har störningar eller ingen bild så kontaktar de ofta Boxers kundservice, som via telefonen guidar kunden igenom en hel del testande. Men tillslut kan de komma fram till att signalen är så dålig att en antenntekniker måste åka hem till kunden för att mäta, felsöka och åtgärda problemet. Boxers kundservice skickar då ut uppdraget via dataprogrammet Installatörsportalen, som skickar ut SMS och/eller e-post till alla tekniker inom närområdet.

Du som kund kan naturligtvis begära att en viss tekniker, eller att ett visst företag, som du har förtroende för, ska komma hem till dig och fixa problemet. I så fall skickar Boxer e-post direkt till önskat företag om att det finns ett reserverat ärende. Uppdraget går då alltså inte ut till samtliga tekniker inom ditt område. Så jag ser gärna att du begär att jag får uppdraget. 🙂

Det förekommer även fall där det är omöjligt att erhålla godkänd signal och då skickar jag en rapport till Boxer där jag klargör detta. Sen får kunden, om de så vill, avsluta abonnemanget.

Via länkarna här under hittar du information och foton från några ställen där jag har mätt signalstyrka samt åtgärdat antennsystem via Installatörsportalen. De är inlagda i datumordning med det senaste överst. Om du vet ett speciellt ärendenummer är det snabbast att använda sökrutan här på webbsidan.

Några ställen är faktiskt lämnade utan åtgärd, eftersom den låga signalnivån på platsen gör det omöjligt att ta emot marksänd TV. I de fallen kan jag bara råda kunden att avsluta Boxer-abonnemanget och beställa TV via satellit eller internet.


Lämna ett svar