Inkoppling av VU+ mottagare hos Bella och Micio.

Igår uppgraderade jag Bellas satellitmottagare och idag när jag kopplade in den träffade jag Micio.


WOW, det syns verkligen att det är en HD bild, tyckte Micio.

Sen kopplade jag in en fördelare i antennuttaget i köket och anslöt TV’n till den ena utgången och antenninstrumentet i den andra utgången.

Då såg Micios matte att det var störningar i bilden i köks TV’n men inte i antenninstrumentet. Jag ville bara visa att det inte bara är antennsystemet som orsakar störningarna. Så om jag byter kablar och monterar en förstärkare så är det fortfarande fel på TV’n.

Sen aktiverade jag max och min hold i instrumentet så man kan se max och min signalstyrka. Blir det snabb förändring som man inte hinner se med ögat så ritas den på spektrumet. Förvisso pendlade signalen lite men den var godkänd.

Nu kan Micio, Bella och deras tre kattpolare se italienska samt andra europeiska TV-kanaler i alla fall. 🙂

Kommentarer inaktiverade.