TV antenner

Här är några foton på bra TV-antenner som jag säljer och installerar.


Här håller jag på att montera en Wisi EA 34, en klassiker som har funnits i många år. En kombiantenn, dvs. den tar in både VHF och UHF området.

En Wisi EA 34 i snön.


Televes DAT-790. En kombiantenn med inbyggd förstärkare som tar in VHF området samt UHF området mellan 470 MHz-790 MHz. Ett inbyggt filter tar alltså bort frekvenserna på 800 MHz bandet som numera är avsedda för mobilt internet via 4G.
En logperiodisk kombiantenn för både VHF och UHF området. Den ser knepig ut, men skenet bedrar, för den ger otroligt bra signal. Dessutom är utförandet ganska platt vilket gör den lämplig för husvagnar. Frekvensområde VHF 170-230 MHz och UHF 470-790 MHz.


Televes gitterantenn. Tar emot UHF 470-790 MHz. Finns i olika varianter med eller utan inbyggd förstärkare och numera också med ett spärrfilter för 4G sändningar.


Om ni har ett Boxer-abonnemang och inte får in TV-kanalerna från Mux 7 beror det antagligen på att ni har en TV-antenn som inte tar in frekvensen 205,5 MHz på VHF området. Lösningen på det problemet är att komplettera anläggningen med en VHF-antenn som ni ser under UHF-gitterantennen alternativt byta till en kombiantenn.

Lämna ett svar