Åtgärd av diverse fuskjobb – indexsida.

Det händer att jag får i uppdrag att åtgärda bristfälliga installationer som andra företag har gjort. Att jag får uppdragen beror på att jag har över 35 års erfarenhet i branschen, att jag har rykte om att vara noggrann samt att jag har jobbat med besiktningar av kabel-TV installationer åt Kabelvision. Bilderna från några av slarvjobben har jag lagt in på sidorna nedan. Om ni kollar in det, så får ni se hur det verkligen INTE ska se ut.


När jag åker för att åtgärda de bristfälliga installationerna, så möts jag ofta av irriterade kunder. Jag förstår dem, jag skulle inte heller vara glad av att ha fuskande hantverkare hemma. På ett ställe var faktiskt jobbet bara halvfärdigt, eftersom kunden hade bett hantverkaren att försvinna därifrån fortare än kvickt. Det förstod jag också, när jag såg eländet 🙁

Efter åtgärd är det alltid kul att se hur nöjda kunderna kan bli. Som t.ex. när jag jobbade i Bergen, Norge och Eltel skickade mig till en kund som hade långt ifrån den hastighet som han hade beställt. Efter att jag ordnat så att han fick de utlovade 50Mbit/s både ner och upp blev han så nöjd att jag fick en stor påse Twist som bonus. Det är alltid trevligt med nöjda kunder 🙂

Kommentaren från den nöjda kunden:
Hi ! Jeg er den fornøyde kunden… 🙂  Bra at Twist posen smakte bra. Forstår at hjemturen har gått fint da. Glimrende! God Jul !!


Lämna ett svar