TV i mobilen och surfplattan.

Att se på TV med Canal Digitals app kostar ingenting extra, varken att använda eller ladda ner. Följ de enkla stegen och du är igång på några minuter. Nerladdningsprocessen ser likadan ut för mobiler och surfplattor, så det spelar ingen roll vilken typ av enhet du använder. Bilden till vänster visar iPhone/iPad och bilden till höger visar Android.

1. Börja med att leta upp App Store (iPhone) eller Google Play (Android) bland apparna på din hemskärm. Tryck sedan på app-ikonen.

2. Skriv in och sök efter Canal Digital. På Android-enheter hittar du sökfältet högst upp på skärmen. Har du en iPhone trycker du på Sök, längst ner på skärmen.

3. Canal Digital-appen bör komma upp först i listan när du har gjort din sökning. Har du en iPhone trycker du på Hämta för att ladda ner appen. Har du en Android-telefon trycker du på Canal Digital-ikonen.

4. När nedladdningen är klar kan du installera appen. Har du en Android-enhet trycker du på Installera, följt av Acceptera villkoren. Har du en iPhone trycker du på Installera.

5. Appen tar några sekunder att installera. När den är klar trycker du på Öppna (iPhone) eller Godkänn (Android) för att fortsätta.

6. Snart färdig! När du ska använda appen för första gången behöver du logga in med ett användarnamn och ett lösenord. (Se beskrivning i punkt 7) Men tryck först på Logga in (Iphone) eller Öppna (Android) för att gå vidare.

7. Skriv in samma inloggningsuppgifter som du använder för Min sida hos Canal Digital. Har du en iPhone fyller du i de tomma fälten och bekräftar genom att trycka på Logga in. Har du en Android-enhet trycker du på Logga in för att fortsätta.

8. Klar! Använder du en iPhone ska du nu vara inne i appen. Har du en Android-enhet skriver du in dina inloggningsuppgifter och bekräftar genom att trycka på Logga in, sen är du inne i appen.

Hör av dig till Canal Digitals kundservice på telefon 0770-332211 om du behöver ytterligare hjälp.

Kommentarer inaktiverade.