Signalen försvann från den högt placerade parabolen.

Innan jag körde till kunden ringde jag och frågade om det behövs en en extra lång stege.
– Det behövdes inte för det finns en stege här, sa kunden.

Men när jag kom dit såg jag att det var helt omöjligt att kunna göra servicearbete på parabolen.

Förvisso fanns det en stege, men hur skulle jag kunna nå baksidan av parabolen om den ska justeras?

Jag gick in i vardagsrummet för att kolla hur dålig signal det var. Men det fanns ingen signal alls och instrumentet visade att det inte ens drog någon ström vilket indikerar på att det är ett avbrott någonstans. Det kan vara avbrott på kabeln, eller nån dålig F-kontakt till kabeln eller så är det helt enkelt mikrovågshuvudet som har lagt av helt och hållet.

Det blir i alla fall ett återbesök med en extra lång stege eller en skylift.

Kommentarer inaktiverade.