Uppstart av satellitmottagare i fritidshuset.

Den 9 juni 2022 var jag här senast och programmerade om satellitmottagaren till universalsignal istället för Sat-CR signal som de hade hemma i den vanliga bostaden. Men nu envisades satellitmottagaren att visa “ingen signal” så de kontaktade mig.

När jag kom dit såg jag att parabolen satt precis som sist.

Ett mikrovågshuvud som lämnar Legacy eller så kallad universalsignal.

En koll i vardagsrummet visade att det var ungefär lika bra signal som tidigare.


När jag hade programmerat satellitmottagaren rätt blev det ingen bild i alla fall eftersom den inte kände igen programkortet. Så jag ringde Allentes tekniska support som fixade problemet och skickade en signal till programkortet så det blev bild i TV’n.

När jag körde från kunden kunde jag kolla in sjöutsikten, eller om det snarare är snöutsikten.

Kommentarer inaktiverade.