Johansson Profiler Revolution 6702 SAT

Perfekt för det mindre hyreshuset.

Nya Johansson Profiler Revolution 6702 SAT är en kombinerad mux- och satellitsignalförstärkare där man kan filtrera och kanalkonvertera samtliga digitala terresta muxar och dessutom ansluta satellitsignal.

Hög förstärkning och utnivå på 120 dBuV gör Profiler Revolution 6702 till det bästa valet vid kombinerad terrest- och satellitsignaldistribution.

Förstärkaren har de brantaste terresta filter som finns på marknaden (50 dB mot grannkanal) och realtids-AGC på alla muxar. Dessutom finns automatisk LTE-filter (4G eller 5G) inbyggt samt reglerbar utnivå med 9 dB-tiltfunktion. SAT-ingången är transparent avseende dc-pass och Sat-CR-signal. Ett flertal inställningar kan göras för spänningsmatning till mikrovågshuvud.

Med ett Sat-CR-32 mikrovågshuvud kan upp till 32 satellitmottagare anslutas. Notera att för inspelningsbara PVR-boxar krävs 2 användarband då dessa har dubbla tuners.


Kontakta mig om du vill ha ett förslag till din fastighet.

Kommentarer inaktiverade.