Efter 9 veckor lämnade Allentes montör en satellitmottagare och parabol på kundens trappa.

Idag, torsdagen den 9 december, alltså 9 veckor efter att kunden tecknade abonnemanget har en montör lämnat en OnePlace-mottagare, en parabol och ett mikrovågshuvud på kundens trappa. Det är mycket dålig service av montören som alltså menade att kunden skulle installera allt själv. Helt otroligt egentligen, men Allente anser väl att det är bra med en montör som jobbar “billigt”

Kunderna däremot vill inte bara ha det “billigt”. De har tecknat ett abonnemang hos Canal Digital, Viasat eller numera Allente för att få bäst bild och bra service.

Om man ska döma efter betyget hos Trustpilot så är det riktigt uselt och faktiskt helt otroligt att Canal Digital har lyckats sänka ett toppbetyg till botten på bara ett år. Så vid närmare eftertanke är det nog lika bra att jag inte gör uppdrag åt dem längre, för risken är då att Allentes dåliga rykte smittar av på mig och mitt företag.

Sedan den 12 november har kunden i alla fall haft bild för då monterade jag en parabol så att han kunde få signal till en satellitmottagare som han lånade från en sommarstuga.

Kommentarer inaktiverade.