Kostnadsfri flytt av parabol?

Kunden flyttade till ett annat hus och tog med sig parabolen som jag installerade den 8 oktober 2018. Jag fick då ett serviceuppdrag av Canal digital, så jag trodde att de skulle betala hela kostnaden, men så var det inte, för kunden berättade att han kommer att få en faktura från Canal digital på 1350 kronor. Dessutom kommer jag att skicka en faktura till kunden för aluminium-väggfästet, kabel, kontakter, skruvar och klammer. Så då kan man ju undra varför en del av kostnaden ska gå genom Canal digital? Jag kunde ju lika gärna ha fakturerat alltihopa på en och samma räkning, eller hur?

I alla fall så fanns det bara ett ställe att montera parabolen på och där gick det inte att använda väggfästet från Canal digital, så jag hämtade ett aluminiumfäste i servicebussen.


Med ett sånt här Sat-CR-24 går det att ansluta 24 st. mottagare, så det lär väl räcka en stund.

En koll i vardagsrummet visade bra signal.

Information om den tidigare installationen, då med arbetsorder # 865047 som jag gjorde den 8 oktober 2018 hittar ni >här<

Canal Digital – serviceuppdrag / basinstallation – 900043

Kommentarer inaktiverade.