Canal Digital serviceuppdrag 887196

Den här kunden hade skaffat en OnePlace-mottagare så jag fick i uppdrag att byta mikrovågshuvud. Jag tyckte att parabolen satt väldigt instabilt, så innan rörde något gjorde jag en koll för att se vilken kvalitet det var på signalen.

Lite dålig signalkvalitet var det.

I sovrummet hade kunden en LG-TV med inbyggd satellitmottagare som inte klarar Sat-CR-signal, så jag kunde inte montera det Sat-CR-24 som kunden hade fått hemskickat, så jag monterade en annan typ av mikrovågshuvud, ett som har 4 Sat-CR frekvenser och 2 universalutgångar.

Efter lite justering lyckades jag fördubbla signalkvaliteten.

Det blev bra signal även i sovrummet.

Jag sa till kunden att jag helst ville montera parabolen på ett stadigare fäste och det skulle han eventuellt återkomma om till våren.

Kommentarer inaktiverade.