Loading, please wait …..

Kunden hade skaffat en OnePlace-box, så jag skruvade ner Viasatparabolen och monterade en större parabol till Canal digital.

Inomhus gjorde jag en kontrollmätning för att se att signalen var bra till den nya OnePlace-boxen.

Eftersom OnePlace-boxen var startad utan ansluten satellitsignal var jag tvungen att gå in i Canal digital appen och rensa data.

Men sen sket det sig. För samtidigt som jag rensade data la den mobila Internetanslutningen av.

Så utan Internet kunde OnePlace-boxen inte starta. Det är en av anledningarna till att Canal digital kräver en fast Internetanslutning till OnePlace-boxen. Den kan i och för sig starta utan Internet om man inte har rensat data. Jag hade bara otur att detta hände samtidigt.

För att kunden skulle få nån TV överhuvudtaget ringde jag till partnersupporten hos Canal digital som utfärdade service-order # 885881. Därefter gick jag ut till servicebilen och hämtade en HD-box Smart som jag installerade istället. Helgen blev räddad ?

Canal Digital – basinstallation – 883261 och serviceuppdrag 885881

Kommentarer inaktiverade.