Den vita boxen startade inte längre.

Den här kunden har jag besökt tidigare eftersom den vita satellitmottagaren inte ville starta riktig, men nu var det definitivt slut med den satellitmottagaren.

Jag började med att kolla signalen från parabolen och den var hyfsad.


Nu var det som sagt definitivt slut med den vita satellitmottagaren, men kunden hade även en 43″ Samsung TV med lite dålig bild så jag rekommenderade att skaffa en ny TV med inbyggd satellitmottagare, för då blir handhavandet lite enklare när det bara är en fjärrkontroll att hålla reda på.

Så jag körde till Elon “Foto-Johan” i Hofors och hämtade en Panasonic TX-43LX670E, men tyvärr lyckades jag inte programmera TV’n. Vid sökningen hittades 303 digitala kanaler från Thor-satelliterna men sen gick det inte att spara. Det gick inte att kontakta Panasonics support heller eftersom de hade stängt inför helgen. 🙁

Fortsättning följer på måndag då personalen från Elon i Hofors ska göra ett nytt försök att få in kanalerna.

Kommentarer inaktiverade.