Allente tar bort och blockerar kritik på Facebooksidan.

På Allentes Facebooksida blir det många kritiska kommentarer av missnöjda kunder. Kolla gärna under deras annonser eller på community-sidan där kunder kan skapa inlägg.


Men nu har de städat bort en del som t.ex. under Tommy Larssons inlägg, där det ska det vara 3 kommentarer men det finns bara en. En av kommentarerna är min då jag förklarade för Tommy varför Viasat Golf saknades, men det gillar inte Allente så de tog bort min kommentar.


Inte nog med att de tog bort min kommentar, utan de blockerade mig från att fortsätta kommentera och gilla inlägg. Via Messenger har jag även fått veta att de har blockerat några kunder på samma sätt.

Men det verkar som att de inte hinner ta bort kommentarer och inlägg för många kritiska är kvar.


Det är även stor brist på yrkesstolthet, men så blir det när kompetenta antenntekniker slutar eller blir utkastade.

När Allente “städar” bort negativa kommentarer på Facebook så ser det naturligtvis bättre ut, men hos Trustpilot kan de inte städa och där är det just nu 93% som ger omdömet Mycket dålig.

Jag undrar när Allente ska fatta att kvalitet kostar?

Kommentarer inaktiverade.