Nya kanaler i Canal Digitals Underhållningspaket

Sedan den första mars finns det tre nya kanaler i Canal Digitals Underhållningspaket.

Du hittar dem på programplats 30, 31 och 32 om du har en satellitmottagare från Canal Digital.
Klicka på respektive logga om du vill läsa mer.


Viasat Explore är kanalen för dig som gillar spänning, äventyr och fartfyllda upplevelser. Här ser du dokumentärfilmer om nervkittlande expeditioner, kriminalfall och fascinerande vetenskap samt serier om fiske, snabba bilar, stora maskiner och chockerande dokumentärer som ingen annan vågar visa.


Viasat History är kanalen som dygnet runt berättar fängslande historier på ett modernt sätt – allt från livet som bortskämd kung till en slavs kamp för livet. Med fokus på europeisk historia avslöjas här hemligheter från förr, men vi får också veta hur historien påverkar oss idag. I dramaserierna på Viasat Epic, som visas på Viasat History, får vi dessutom följa med på spännande äventyr från både europeiska och världshistoriska händelser.


Viasat Nature visar högkvalitativa dokumentärer med fokus på natur- och djurliv från jordens alla hörn.


Kommentarer inaktiverade.