Corona virus

Det verkar som att hela samhället mer eller mindre har stannat av. Ganska tomt på vägarna och i affärerna så vad gör alla då? Sitter hemma och kollar på TV kanske? Men bara för att det härjar ett Coronavirus så betyder inte det att paraboler och antenner fungerar klanderfritt.

Jag är i alla fall frisk så jag kan faktiskt göra mitt jobb som antenntekniker även om du sitter i karantän. Så om du sitter hemma och har störningar på TV’n så kan jag nästan alltid fixa det utan att jag behöver gå in till dig. Skulle det trots allt vara ett fel inomhus så kan jag fixa det vid ett annat tillfälle.

Men som sagt, i 99% av fallen kan jag fixa din TV signal utan att behöva kliva in över tröskeln.

En hel del kan jag även lösa via mejl och/eller telefon.
E-post: gestrikeantennservice@gmail.com
Telefon: 0706308000

Så sitt inte där och bli irriterad på störningarna utan ring eller skicka ett mejl 🙂

Kommentarer inaktiverade.