Installation av en ny OnePlace mottagare

Den här kunden hade redan Canal digital, men de hade skaffat en OnePlace-mottagare så jag fick i uppdrag att byta mikrovågshuvud och installera mottagaren.

Jag bytte till ett Sat-CR-24 mikrovågshuvud och gjorde en snabb dokumentation av signalen ute vid parabolen.

TD64 parabolen justerad och klar.

I vardagsrummet fanns det 2 st. koaxialkablar så jag dokumenterade signalen i båda.

I gillestugan fanns det en gammal satellitmottagare som inte klarade Sat-CR signal, så jag flyttade ner mottagaren som de tidigare hade använt i vardagsrummet. Men dataloggen på UB01 misslyckades trots att det var bra signal.

Jag gjorde en manuell koll på de frekvenser som missades och de var bra, så en ny koll på användarband UB05 som ligger på 1005 MHz funkade. Jag hoppas att det funkar även i framtiden för annars måste nog kabeln bytas.

Canal Digital – serviceuppdrag – 968521

Kommentarer inaktiverade.