Warsana ville ha en ny parabol.

Parabolen hade blivit skadad av snön förra vintern, så Warsana ville ha en ny.

Parabolen var väldigt krokig och bortom räddning.Den som hade monterat visste tydligen inte att man ska dra ner plastskyddet så att det inte kommer fukt i kablarna.

Men vadå byta parabol? Jag tyckte att det var totalt bortkastat när trädet skymde, så är det omöjligt att få godkänd signal. Förresten var det totalt bortkastat att montera den där från första början eftersom trädet säkert har stått där innan parabolen kom upp. Att flytta parabolen gick inte heller eftersom Warsana bor i en lägenhet, så 10 meter åt höger skulle innebära montering utanför en grannes altan.

Så jag hjälpte Warsana att berätta hur de skulle kunna få TV med en OnePlace-mottagare ansluten till internet. I och för sig blir det sämre bild via internet, men det blir i alla fall bild, vilket det inte blir när trädet skymmer.

Canal Digital # 958761

Kommentarer inaktiverade.