Uppgradering av Canal Digital till ytterligare en TV.

Den 5 december 2017 installerade jag den här Canal Digital anläggningen. Då hade de nyss köpt huset och en renovering pågick, så vardagsrummet på nedre botten var inte klart. Men nu ville de ha TV även i vardagsrummet så kunden undrade om jag kunde montera en vanlig antenn för de fria marksända kanalerna.
– Men det måste vara bättre att koppla in en till mottagare på parabolen, sa jag och föreslog att de skulle uppgradera till ett tvillingabonnemang hos Canal Digital.
– Det blir bra det, sa kunden.
Så jag beställde material och fick faktiskt Canal Digital att betala för en basinstallation. I och för sig var detta lite mer jobb än vad som ingår i en basinstallation, men det är inte dåligt att de skjuter till 1500 kronor.

Jag behövde inte justera parabolen för det var fortfarande bra signal efter nästan 2 år 🙂

20191018 – Canal Digital – tvillinginstallation – 957314

Kommentarer inaktiverade.