Ett 20-tal lägenheter blev utan bild.

Sent i går kväll ringde Roger från en bostadsrättsförening och sa att alla 39 lägenheterna var utan bild.
– Jag hör av mig i morgon förmiddag, svarade jag.

Så idag kunde jag snabbt konstatera att en Wisi-förstärkare hade gått sönder, så det var “bara” hälften av lägenhetsinnehavarna som var utan bild. Jag hade en Ikusi NBS-801 i servicebilen, så den monterade jag istället.

Det blev faktiskt nån dB bättre signalkvalitet än vad det var tidigare. Jag hade även nytta av att jag har lagt upp mätresultatet här på webbsidan eftersom jag lätt kunde ta fram bilden från den tidigare justeringen/mätningen och se hur jag skulle justera in signalstyrkan 🙂

Här är mätvärdet som jag fick den 4 september, dvs. 1 månad tidigare.

Det syns på spektrumet att Johansson Profiler förstärkaren lämnar en ren signal.


Kommentarer inaktiverade.