Canal Digital bjöd på flytten.

Det skrivs ofta i diverse forum och i kommentarsfälten under annonser på Facebook att operatörerna inte gör något för sina gamla kunder samt att de bara ger rabatt till nya kunder. Men det är inte helt sant när det gäller Canal Digital i alla fall, för de bokar in serviceuppdrag till oss CANT-auktoriserade antenntekniker, så att vi kan hjälpa befintliga kunder med felsökning, åtgärd, byte av mikrovågshuvud och/eller satellitmottagare. Ibland kan de även betala oss antenntekniker för att vi ska kunna hjälpa kunder med installationen av en ny parabol om de har flyttat till ett nytt hus.

Som i det här fallet då kunden fick “flytthjälp” av Canal Digital, dvs. att de skickade ut en ny parabol, ett nytt mikrovågshuvud och en arbetsorder till mig. Så kunden behöver inte betala någonting alls för en nyinstallation.

Vad detta Sat-CR-24 mikrovågshuvudet har för finesser kan du läsa om här.

En kontrollmätning i vardagsrummet visade att HD-box-Smart satellitmottagaren fick bra signal.

Canal Digital – basinstallation – 950396

Kommentarer inaktiverade.