Smygförändringar ….

Apropå gårdagens 12-års firande av “fri installation” så undrar jag hur/när/varför vissa rader har försvunnit.
Så här står det på installationsavtalet med den första “fria installationen” som jag gjorde 2005-03-03

  • Om särskilda förhållanden föreligger, exempelvis långt avstånd mellan antennens position och din TV, kan extra debitering komma att ske.
  • Extra debitering kan också komma att ske för resekostnad.
  • Om ni önskar en utökad installation – exempelvis en extra kabel till ett annat rum eller anslutning till hemmabioanläggning – eller om ni vet att särskilda förhållanden råder där ni bor, begär prisuppgift från installatören innan arbetet påbörjas.

Undrar varför säljarna har slutat berätta om att lång/svår/tidsödande kabeldragning, installation av tvilling (extra satellitmottagare) och resekostnad kan kosta extra?

Missförstå mig inte nu. Jag är inte ute efter att skinna er kunder, men jag vill naturligtvis få ersättning för arbetet som jag utför och om inte programbolagen betalar så måste ni kunder betala, för ni vill väl inte heller jobba övertid gratis?

Kommentarer inaktiverade.