Never ending story?

I dag, 3 månader efter att jag fick mailet att Boxer skickade hit en annan som fixade det inte du klarade av, fick jag se att Biltema-antennen är borta och ersatt med en ny VHF/UHF antenn från Macab. Undrar om Boxers installatörsportal har skickat en tredje installatör till kunden?
145806866826820700_resized-9056015
Tyvärr blir det nog inte godkänd signal med Macab-antennen heller. OK, med en antennförstärkare blir det antagligen bild på TV’n eftersom signalen troligen hamnar ovanför pixelnivån, men störningar lär ju förekomma titt som tätt.

Kjell & Companys info om antennen:
“Passiv TV-antenn som tar emot både VHF- och UHF-bandet. Inbyggt 4G-filter. Kraftig reflektor och direktorer på trippelbom håller konstruktionen kompakt. Frekvensomfång: 174-790 MHz (VHF och UHF). VHF-antennvinst: 7-10 dBi. UHF-antennvinst: 10-15 dBi. Lämpligt avstånd till sändare: 5-40 km. Monteras på maströr (30-50 mm). Ansluts med F-kontakt. Längd: 110 cm.”

För krävande förhållanden rekommenderar dock Macab själva en Televes DAT-HD Kombi-antenn med Boss-teknik. En sådan antenn som jag rekomenderade redan första gången jag var där!

Läs här hur det hela började i september … och fortsättningen i december ….

Det är synd om kunden som aldrig får ordning på prylarna 🙁

Kommentarer inaktiverade.