Kontroll av möjlighet att montera parabol för att se TV4 Film och TV4 Guld.

En man hade sålt huset där han hade en parabol för att se TV4 Film och TV4 Guld via satellit. Nu hade han flyttat till en lägenhet, men där gick det inte att få in TV4 Film och TV4 Guld via marknätet eftersom Boxer bara levererar de kanalerna via internet.

Att montera en parabol på skorstenshuven var inte möjligt eftersom träden skymde.

Men grannen hade en parabol som han fick koppla in sig på.

Medan han väntade på att få parabolanläggningen monterad kan det ju vara bra att åtminstone se de fria marksända kanalerna tänkte jag. Men de lyckades inte att få in dem i TV’n så jag gjorde en koll och såg att signalen på Mux 1 – Mux 6 var mycket bra.


Jag programmerade in de fria marksända kanalerna i TV’n, sen skulle jag fixa ett abonnemang hos Allente och återkomma.

Kommentarer inaktiverade.