Ett nytt säljargement.

Den här kunden hade bara mobilt internet, så därför kan man bara använda OnePlace-mottagaren som en vanlig satellitmottagare. Det funkar i och för sig perfekt till vanligt TV-tittande, men man bör inte använda mobilt internet eftersom det kan dra mycket av surfmängden. (Om man inte har obegränsad surfmängd förstås)

Kunden informerade säljaren noggrant om detta, men han hade ett nytt säljargument.
– Det inte drar någon surfmängd när man använder mobilt internet hemma, men tar man till exempel med sig routern ut i husbilen drar det surf.

Men även om det hade löst sig med internetfrågan skulle det ha kostat extra att montera parabolen. Som ni ser är husgaveln skymd av ett träd, så det hade krävts ett väggfäste med maströr för att kunna montera parabolen lite högre upp. Alternativt montera på skorstenen, men då hade det krävts ett skorstensfäste samt ett maströr.

Säljaren lovade även att det ingår en fri montering oavsett hur omfattande det är. Men ska sanningen fram så ingår det i en basinstallation att montera bifogat material på fri södervägg max 3 meter upp samt en enkel kabeldragning till satellitmottagaren i angränsande rum. Vad som ingår exakt kan ni läsa på sidan med villkoren.

Canal digital – bomkörning – 1028424

Kommentarer inaktiverade.