Reportage i Aftonbladet.

Nu är jag med i Aftonbladet.Om du känner igen dig … att du också sitter hemma och ser på film. Ljudet är ojämnt, filmen hackar – och helt plötsligt fryser bilden …. ja då kan du gärna kontakta mig för åtgärd.


Här nedan är texten för dig som har svårt att läsa i mobilen:

Filmälskare? Så får du perfekt ljud och bild.


Magnus Andreasson, installatör och grundare av Gestrike antennservice i Kungsgården.

Du sitter hemma och ser på film. Ljudet är ojämnt, filmen hackar – och helt plötsligt fryser bilden. Känner du igen dig? Det finns en lösning som ger dig både perfekt bild – och ljud.
– Canal Digital är oslagbart. Det finns inga tv-distributörer som har bättre bild, säger Magnus Andreasson, installatör och grundare av Gestrike antennservice i Kungsgården.

Magnus Andreasson har arbetat som installatör sedan 1980-talet och han är även grundare av Gestrike antennservice i Kungsgården. Han har hjälpt kunder att installera Canal Digital sedan bolaget grundades 2003. Och han är även ett stort fan av tv-distributören.
– Jag har haft Canal Digital sedan starten. Förutom att de har bra ljud och bild så är de alltid först med den senaste tekniken. Jag tittar mest på dokumentärer och filmer och de har även bäst utbud, säger han.

Större valmöjligheter

Canal Digitals kanalutbud har nyligen gjorts om för att ge större valmöjligheter att skräddarsy sitt abonnemang. Exempelvis om man är intresserad av film, dokumentär eller tv-serier. Det är något som Magnus Andreasson uppskattar, men han är van vid att Canal Digital tar hand om sina kunder.

– De är verkligen måna om sina kunder. Det märker jag bland annat när jag är ute på jobb. Det är även roligt att se när kunderna märker vilken skillnad det är i bilden så fort jag har kopplat in Canal Digital, säger han.

Fri installation

Canal Digital erbjuder alltid fri installation när du köper ett abonnemang, vilket betyder att en installatör kommer hem till kunden och ser till att utrustningen monteras och att allt fungerar. Det är till exempel bara en fjärrkontroll till allt; tv-kanalerna, ljudet – och streamingtjänsterna.
– Jag ger en grundlig utbildning i hur kunderna ska använda Canal Digital, och jag lämnar dem inte förrän de känner sig trygga med att använda tjänsten, säger Magnus Andreasson.

Fyra strömmar

Det ingår bland annat fyra strömmar i Canal Digitals abonnemang och det går att ta med sig tjänsten på semestern. Magnus Andreasson berättar att systemet är användarvänligt, men det kan vara lite klurigt i början om man inte är van vid att kanalerna kommer in via HDMI1.
– Det brukar aldrig vara några problem, men jag lämnar alltid mitt visitkort till kunderna om de behöver hjälp.

Aftonbladet

Kommentarer inaktiverade.