OnePhoto

Grattis? 🙁

 
Grattis till vadå? Eftersom varje bild får en ny URL-adress är detta något som skapar ett oerhört arbete.

Jag fick meddelandet 08:39 i förmiddags så alla gamla bilder är väl flyttade till OnePhoto nån gång under natten. På en av mina andra webbsidor, Hojresor, har programmet “Broken Link Checker” hittat närmare 3000 döda länkar efter att webbhotellet One.com flyttade bilderna till OnePhoto.

Jag har faktiskt förberett mig i flera år för detta, men vi får väl se hur många URL-404 det blir på den här sidan. Har man döda länkar så får man dessutom en varning från Google och fixar man inte det åker man ner i sökresultatet.

Uppdatering:
Efter att ha jobbat i ett dygn har programmet “Broken Link Checkerhittat 1302 brutna länkar, så därmed fick jag lite att göra.

Lite ironiskt är det att One avråder från att använda Broken Link Checker som jag måste använda för att fixa ett problem som One har skapat själva.

Istället för bilder så blir det så här 🙁

Sen är det inte bara på mina hemsidor som problemet uppstår. Utan samtliga bilder som är infogade på diverse forum kommer inte att synas.

Kommentarer inaktiverade.