En kall februaridag.

Kunden hade flyttat och tagit med sig TV-antennen, så Boxer ställde upp och betalade installation, justering och kabeldragning.

Jag hade bokat in besöket till den 6 februari vilket skulle visa sig vara en riktigt kall dag.

När jag hade kört de 6 milen till kunden började jag med att göra en kontrollmätning om det skulle funka med en vanlig TV-antenn på platsen, sen monterade och justerade jag kundens antenn. Sen var det “bara” att dra 30 meter kabel genom vinden och vidare genom vardagsrummet till TV’n i bortre hörnet.

Trots 30 meter koaxialkabel blev det godkända värden på alla Muxar 🙂

Men sen ville kunden att jag skulle montera en kontakt så att de kunde använda husets gamla antenn till TV’n i sovrummet.

Jag monterade en kontakt och gjorde en kontrollmätning. Som förväntat blev ingenting godkänt, så jag föreslog att koppla in sovrums_TV’n på den nya antennen. Men då skulle det krävas en förstärkare, vilket inte kunden ville betala.

Boxer ärende 80603

Kommentarer inaktiverade.