Installation av Viasat

Det var meningen att Infocare skulle installera den här Viasat-anläggningen, men det kunde de inte för det stod en stor gran i vägen.

Kunden kontaktade då mig, så jag åkte dit och efter lite undersökning hittade jag ett ställe där det fanns fri sikt till satelliterna. Dock passade inte väggfästet som Viasat hade levererat, men jag hade ett annat i bilen. Jag tror faktiskt att det är därför montören från Infocare backade – han hade helt enkelt inga prylar i den lilla personbilen.

Ett gratistips till Infocare‘s montörer:

  • Fuktskyddet på mikrovågshuvudet ska vara nerdraget, så att inte fukt kan komma in i koaxialkabeln!


Jag kollade och dokumenterade signalkvalitén i vardagsrummet. Signalen blev hur bra som helst, men trots det visade inte menyn i UHD-boxen 100% signal. Knepigt, eller hur?

Viasat – 82547093

Kommentarer inaktiverade.