Postnord – skit på ren svenska!

Nu är det sista gången jag handlar antennmaterial av något företag som anlitar Postnord 🙁

För det första så måste man vänta hela dagen på leveransen. Alltså någon gång mellan morgon och 18:00 levereras paket. Det är lite skillnad mot DHL och andra kundvänliga åkerier – de ringer, sen kan man mötas nånstans under dagen. 🙂

Jag var alltså tvungen att avboka dagens jobb och vänta och vänta ….. Klockan 10:22 kom Postnord och levererade 7 kollin från Hemsat. Det fattades 2 kollin, men de kommer med en annan bil om en stund, tyckte chauffören.

En stund?? Klockan 11:58 ringde jag och efter alla möjliga val som tryck 1 för det och 2 för det osv. … i evigheter … svarade kundservice, så jag kunde fråga vart paketen var.
De är på väg, vi har till klockan 18:00 på oss, sa nån på kundservice.

Klockan 17:05 ringde jag igen, men då var företagsavdelningen stängd! Hur ska de kunna köra ut paket om det är stängt?
Klockan 17:22 behagar kundservice för privat gods att svara i telefonen ….. de berättar att de saknade paketen hade hamnat i Enköping. Alltså 15 mil FEL.

OK, det kan bli fel, men varför ringer inte stolpskotten om det? Nu har jag suttit och väntat i 7 TIMMAR helt i onödan. 🙁

Detta är inte första gången Postnord strular till det, så nu har jag beslutat att jag aldrig mer ska handla av någon som anlitar Postnord.

Kommentarer inaktiverade.