Alla kanaler från TV4-gruppen försvinner från Viasat To-Go.


logga-viasat

Pressmeddelande.

Den 31 december 2016 kommer samtliga kanaler från TV4-gruppen att utgå ur kanalutbudet i Viasat TV To Go. Självklart finns samtliga kanaler från TV4 kvar i ditt ordinarie TV-utbud samt i programbiblioteket i din box. Kanalerna försvinner alltså endast från Viasat TV To Go-tjänsten i Viaplay-appen. TV4-gruppen har själva valt att säga upp kanalerna i Viasat TV To Go-tjänsten och anger avtalstekniska skäl. Berörda kanaler är; TV4, TV12, Sjuan, TV4 Film, TV4 Komedi, TV4 Guld, TV4 Sport, TV4 Fakta samt TV4 Fakta XL.

Vi jobbar ständigt för att kunna erbjuda en så bra och heltäckande upplevelse som möjligt till våra kunder. För tillfället har vi dock inte möjlighet att erbjuda TV4-kanalerna i Viasat TV To Go på grund av avtalstekniska skäl.
I samband med att några kanaler utgår från Viasat TV To Go, passar vi på att lägga till några nya. Detta innebär att följande kanaler flyttar in i Viasat TV To Go under januari 2017: Cartoon Network, Boomerang, National Geographic, Nat Geo Wild, CNBC och Al Jazeera.

Kommentarer inaktiverade.