Antennservice i Ockelbo?

Den här antennmonteringen visar på ett tydligt sätt att det inte finns någon antenntekniker i Ockelbo. Men det är dåligt av “gör-det-självarna” att inte ens montera maströret till antennen i lod. Hur svårt kan det vara att fixa ett vattenpass, ett snöre och en tyngd, eller helt enkelt ett vanligt ögonmått?
144424408332162400_resized-1033912
När Reidar och Dan hade affären/verkstan Mörtebo elektronik igång hjälpte jag dem varje onsdag under väldigt många år, men sedan de slog igen verksamheten har det blivit mindre med jobb i Ockelbo med omnejd. Emanuelssons ljud & bild från Sandviken gjorde också antennjobb där i många år, men nu har deras antenngubbe gått i pension så de brukar hänvisa till mig.

Så det är kanske dags att återuppta onsdagskörningarna till Ockelbo? Den här webbsidan ser inte alla så jag kanske får kosta på en annons i Kuxabladet?

Kommentarer inaktiverade.