Dagens dynga!

I och för sig har det varit samma skit väldigt länge, men nu är jag riktigt trött på det bifogade skämtet.
139479461075757600_resized-4056313
Bifogat i kartongen med Canal digital-parabolen ligger det bl.a. en liten påse med 25 st. klammer som de tycker ska räcka till 4×25 meter kabel, alltså i värsta fall en klamma var fjärde meter!! Förutom att antalet är snålt tilltaget är klammerna för små. Dessutom är de inte avsedda för montering utomhus, pga. ej galvaniserade spikar och ej UV-beständig plast.

Om man använder skräpet kommer det efter cirka ett halvår att sitta en rad med rostiga spikar bredvid en dinglande kabel, så därför har jag aldrig använt dessa klammer. Men om någon har en bra idé om vad de kan användas till så är det bara att slå en signal så får du några hundra stycken alldeles gratis.

Installationsmässigt är det inga problem, eftersom jag har kvalitetsklammer av alla möjliga storlekar i servicebussen. Problemet blir när jag vill ha betalt för extra material, eftersom säljarna har lovat att det är fri montering, allt ingår och absolut ingenting kostar extra” Nu måste jag i rättvisans namn även nämna att detta inte bara gäller Canal digital, utan det gäller även Viasat som inte är ett dugg bättre.
139487581005469500_resized-7849189

Kommentarer inaktiverade.