Högalid Fastigheter, Bodås

Tråkigt men sant – ett radhusområde i Bodås, där jag har servat TV-antennanläggningen sedan 90-talet är nu riktigt illa ute med ekonomin. När Bengt-Olov Andersson ägde det så var det ordning och reda, med sedan Stockholmsfirman Högalid Fastigheter AB tog över har det varit ett sorgligt kapitel.

Jag hittade ett mobilfoto av TV-centralen från 2010-10-13 och antagligen är det då jag senast jobbade där. Hösten 2010 blev elen också avstängd vilket gjorde att jag drog öronen åt mig. Samtidigt blev jag varnad av andra hantverkare att fastighetsägaren var en väldigt dålig betalare, så jag avbröt felsökningen, kontaktade fastighetsägaren och berättade att jag ville ha en bankgaranti för att fortsätta renovera TV-antenn systemet.

Men någon bankgaranti fick jag aldrig och materialet för ca. 25000:- som jag hade tagit hem för att montera i området blev aldrig monterat. Som tur är har jag monterat det i andra hyreshus, så jag slapp ligga ute med, eller förlora pengarna.

Det finns väl ingen annan hantverkare heller som har jobbat i området sedan hösten 2010, så det måste väl vara ganska nergånget vid det här laget?

139405492120621700_resized-3009842
Kolla noga på bilden av TV-centralen så ser ni en gammal klisterlapp med mitt firmanamn.
Men den fula monteringen av Triax-enheten och övriga prylar som hänger i sladdarna har jag inte gjort.

I dagens Gefle dagblad finns en artikel och där kan vi läsa att elen nu är avstängd.

Men i dag tog hyresnämnden i Sundsvall äntligen beslut om att hyreshusen i Bodås ska tvångsförvaltas av Sigvardsson Fastigheter i Kungsgården, så nu blir det nog ordning och reda igen. 🙂

Kommentarer inaktiverade.