Bomässan

139310066459064400_resized-1719760
Idag besökte jag bomässan i Gävle, där jag bl.a. träffade Rudi från Viasat. Vi hade en lång diskussion angående de bristfälliga monteringarna som Viasats installatörer utför. Det är inte bara jag som har sett eländet, utan flera av mina kollegor upplever samma sak. Det senaste fuskjobbet som jag åtgärdade skrev jag om häromdagen. Jag har även nämnt det tidigare på sidan “Hur det INTE ska se ut

Att utbilda montörerna är det bara att glömma eftersom de är alldeles för amatörmässiga. De är helt enkelt för långt ifrån nivån på en seriös installatör och det kommer att ta åratal att utbilda dem – det handlar ju om erfarenhet också.

Om Viasat istället skulle ställa kravet att installatörerna ska vara CANT-auktoriserade kan jag lova att det blir en helt annan kvalité på installationerna. Då kommer Viasat garanterat att få nöjda kunder.

f20kontakt-4351514

Jag pratade även med en representant för Gavlenet angående installationer i privata hushåll. Varför ska jag åka till Norge och jobba med nätverk när det finns massor av jobb på hemmaplan? Vi får väl se om det blir något samarbete.

Kommentarer inaktiverade.