TV från Ukraina

Idag ringde det en man från Hofors och undrade om TV till flyktingar från Ukraina.

Jag började då kolla vad som fanns och det är faktiskt en hel del som sänds från Astra satelliterna på 4,8° öst där Viasat kanaler fanns tidigare. Så jag skapade ytterligare en favoritlista i min VU+ satellitmottagare.

Sen la jag in 29 kanaler i listan.


Det är många nyhetskanaler.Men det finns även barnkanaler.
Det finns även en filmkanal, men även där är det mest nyheter om kriget.

Jag funderar nu på att få ihop en specialare så att krigsflyktingarna kan se TV från Ukraina. TD65 paraboler funkar faktiskt bra signalmässigt och jag har fortfarande en hög paraboler i lager som Allente inte verkar bry sig om. Troligen pga. att det står fel namn i dem, för nu ska det stå Allente.


Jag har testat att de funkar till TV kanaler från Ukraina.

Det är många som ställer upp med boende till krigsflyktingarna, så nu ska jag fråga Allente om de ställer upp och ger bort TD65 parabolerna gratis.

Kommentarer inaktiverade.