Det ena ger det andra och så vidare …..

De bytte fönster och dörrar hos kunden och eftersom de gamla kablarna gick genom dörrkarmen så måste de bytas. Kunden besökte Emanuelsson för att höra om de kunde fixa det, men de hänvisade till mig.

Jag föreslog att det är bättre att montera ett Sat-CR mikrovågshuvud för då räcker det med en kabel trots att man vill se en kanal och spela in en annan. Men det ena ger det andra för när jag skulle byta mikrovågshuvud såg jag att plastfästet var dåligt, så jag bytte det också.

I vardagsrummet gjorde jag en koll och dokumentation av signalen som blev mycket bra.

Det är bäst att justera polarisationen med frekvensen 10778 GHZ eftersom det finns sändningar på både vertikalt och horisontellt. Minsta lilla felvridning så dykersignalkvaliteten direkt och som synes blev det riktigt bra.


Så nu har kunden bättre signalkvalitet än vad de någonsin har haft.

Kommentarer inaktiverade.