Uppgradering till en tvilling.

Idag körde jag tillbaka till kunden där jag var i fredags eftersom de även ville ha Canal Digital i lillstugan. Jag uppgraderade samma arbetsorder till en tvillinginstallation för då fick de 450 kronor + moms i installationsbidrag, som jag kunde dra av på fakturan för extra arbete. Jag fixade även så att de fick en Ci-modul gratis till den nya 55″ LG TV’n med inbyggd satellitmottagare, så jag kunde flytta OnePlace-mottagaren till TV’n i lillstugan.

Det fanns en gammal Canal Digital-parabol där, men det fattades några skruvar och en klamma. Jag började med att skruva ner allting, sen flyttade jag väggfästet till en bättre placering.

Även vattenskyddet som man drar ner saknades så jag monterade en Twist-on kontakt med O-ring.


TD64’an justerad och klar.

Det blev godkänd signal till OnePlace-mottagaren.

Canal Digital – tvillinginstallation – 1153894

Kommentarer inaktiverade.