Ett installationsuppdrag från Elgiganten i Valbo.

Elgiganten har haft lite problem med att de Canal Digital anläggningar de har sålt inte har blivit installerade inom rimlig tid. Därför har vi fördjupat sommarbetet så att de kan erbjuda sina kunder en snabb och professionell installation. Det är faktiskt inte omöjligt att du kan ha en ny stor TV med Canal Digital redan till helgen.

Den här kunden håller på och renoverar huset så därför saknades det vita knutbrädor etc.

Justerat och klart.

Jag gjorde en dokumentation av signalen innan jag kopplade in OnePlace-mottagaren. Apropå dokumentation så känner jag inte till någon annan som publicerar signalvärden offentligt. Bara en sån sak är ett starkt argument att få det installerat av mig.

Canal Digital – basinstallation – 1202788

Kommentarer inaktiverade.