Ännu en OnePlace installerad.

Redan när jag fick veta adressen till den här kunden visste jag att det är mycket skog som skymmer husen, så jag blev lite osäker om det skulle funka. Men kunden hade redan Viasat, så jag började med att kolla om det gick att få in Thor med den befintliga parabolen och det gjorde det.

80 cm parabolen var jag tvungen att återanvända eftersom det var ett grovt 76 mm rör till väggfästet. Så det var “bara” att byta mikrovågshuvud och justera in parabolen.

Jag uppskattar att Thor-satelliterna är där jag har ritat stjärnan så det är lite gränsfall med träden. Det går dock att flytta upp parabolen några meter, men då måste man ha skylift.

Den gamla Macab-parabolen med ett nytt Sat-CR-24 mikrovågshuvud.

En koll i vardagsrummet visade att det blev bra signal till OnePlace-mottagaren.

Canal Digital – basinstallation – 1005387

Kommentarer inaktiverade.