Extra rabatt vid tecknande av abonnemang.

Här var det väldigt trångt mellan träden så jag körde faktiskt till kunden 3 gånger.

– Första gången kollade jag var parabolen kunde placeras med en precisionskompass.
– Men det var så trångt mellan träden så jag var tvungen att kolla en andra gång med en handhållen parabol.
– Tredje gången gillt blev det montering på en av stolparna till altanväggen.

Nästa problem var att väggfästet som Canal digital levererar passade inte på den 95 mm breda stolpen. Men som tur var har jag andra fästen.

Det blev bra signal till Smart HD-boxarna i vardags- och sovrummet.


Tyvärr drog detta iväg kostnadsmässigt när det gick åt 3 resor med sammanlagt 5 timmars arbete och restid. Canal digital står dock för 2000:- av kostnaden och eftersom kunden tecknade abonnemang hos mig bjöd jag på 500 kronor i extra installationsrabatt. Dessutom fixade jag så att kunden slapp betala 695 kronor i startavgift. Så det blev ändå TV med mycket bra bild i 2 rum till en rimlig kostnad.

Canal Digital – tvillinginstallation – 944965

Kommentarer inaktiverade.