Det blev montage trots allt.

Den här kunden hade redan startat upp sin OnePlace-mottagare som han använde för att titta på TV via fiber, men för att få riktigt bra bild tyckte jag att han skulle ta in TV-signal via satellit.

När jag kom till kunden gick jag ut på balkongen och tyckte att det var stor risk för snöras, så jag ville montera parabolen under balkongtaket. Men en sån montering krävde ett annat väggfäste som skulle kosta extra, vilket kunden inte ville betala eftersom säljaren hade lovat att allt ingår gratis! Men när jag skulle åka därifrån såg jag att det fanns ett kraftigt snörasskydd, så jag ringde in till kunden och frågade om han ville ha parabolen monterad på väggen.

Kunden accepterade förslaget, så jag skruvade dit parabolen och fick bra signal till den nya OnePlace-mottagaren.

– Nu blev det mycket bättre bild än vad jag hade genom fibern, sa kunden.

Canal Digital – basinstallation – 904444

Kommentarer inaktiverade.