FA-cupen till Discovery Networks Sweden

Pressmeddelande:

Discovery Networks Sweden förvärvar de exklusiva sändningsrättigheterna för den prestigefulla engelska FA-cupen.Den späckade cuphelgen rivstartar redan nu på fredag med Merseyside-derbyt Liverpool-Everton på Kanal 5, som följs av heta matcher med toppklubbar som Manchester United, Arsenal och Chelsea på Eurosport 1.
– Det här visar tydligt på vår starka ambition att satsa på Eurosport som avsändare av attraktivt och exklusivt innehåll för den kvalitetsmedvetna svenska sportpubliken. FA-cupen är världens äldsta fotbollsturnering och en av de absolut mest älskade och högklassiga. Vi är stolta att kunna erbjuda tittarna den här anrika turneringen, säger Emir Osmanbegovic, sportchef för Discovery Networks Sweden och Eurosport Sweden.

Kommentarer inaktiverade.