Viasat har förlängt rättigheterna till Champions League.


MTG förlänger avtalet med Champions League – fram till 2021.


MTG har stärkt sin ledande position som nordisk hemvist för direktsänd fotboll genom att säkra medierättigheterna för UEFA Champions League fram till 2021. MTG:s fri-TV-kanaler, Viasats-kanaler och streamingtjänst Viaplay kommer att visa mer fotboll än någon annan tjänst under de kommande åren.


  Jag vill beställa Viasat.

  OBS: Jag ringer dig innan jag skickar in ordern så att vi kan prata igenom vad som är den bästa lösningen för dig. Eller om du misstänker att träd eller dylikt skymmer sikten så gör jag naturligtvis ett hembesök först.

  - Jag behöver veta ditt personnummer för att hämta din adress och samtidigt göra en sedvanlig kreditprövning.
  För att teckna abonnemang hos Viasat måste du vara över 18 år.

  Ange ditt personnummer med 10 siffror (obligatorisk)
  ååmmdd-xxxx

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Frågor och önskemål?

  Du har rätt att ångra ditt avtal inom 14 dagar enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Läs mer om din ångerrätt. Sedvanlig kreditprövning görs i samband med att vi hämtar din adress i detta steg. Läs och godkänn Viasats allmänna villkor för att gå vidare.

  Ja, jag godkänner Viasats villkor.

  Kommentarer inaktiverade.