Fritidshusabonnemang.

En smart lösning för att få bra TV i fritidshuset, husbilen eller husvagnen är att teckna ett fritidshusabonnemang. Då kan du pausa abonnemanget när du inte är där – eller ta med dig dina TV-kanaler hem till stan genom appen för mobil, surfplatta och/eller Apple TV.


Jag ringer dig innan jag skickar in ordern så att vi kan prata igenom vad som är den bästa lösningen för dig. Eller om du misstänker att träd eller dylikt skymmer sikten kan jag göra ett hembesök först.


  Jag vill beställa Canal digital.

  Vi behöver veta ditt personnummer för att hämta din adress och samtidigt göra en sedvanlig kreditprövning.
  För att teckna abonnemang hos Canal Digital måste du vara över 18 år.

  Ange ditt personnummer med 10 siffror (obligatorisk)
  ååmmdd-xxxx

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Frågor och önskemål?

  Kommentarer inaktiverade.