Bomässan 2017 går mot sitt slut.


I år har jag varit en av de ca. 100 utställarna på den ganska välbesökta mässan. I fredags var det 1551 besökare vilket är den bästa fredagen hittills enligt arrangören och i går, lördag, var det 3173 besökare. Även om inte alla besökte min monter godis gick det åt massor av godis.

Bäst att ta kort innan den riktiga ruschen börjar.

Man kunde även lyssna på diverse föredrag.


Canal digital sålde en hel del abonnemang.

Bob ska tydligen gå i pension.

Även Viasat hade en välbesökt monter.

Summa summarum …. jag har haft många besökare i montern, varav många vill ha hembesök för felsökning och åtgärd av TV-signalen. Så mässan blev så lyckad att jag har redan har bokat in en plats till nästa år. 🙂


Lite tråkigt var det att Göranssons arenas webbsida hade problem när jag skulle logga in på Wi-Fi nätet, men jag hittade en väg runt det.

Kommentarer inaktiverade.