Canal digitals kanalpaket

Canal digital har gjort om kanalpaketen lite.
Klicka på bilden nedan för att se vad som gäller från 1 mars.Jag har som sagt uppdaterat sidan med https:// anslutning, vilket betyder högre säkerhet, så därför törs jag nu begära personnummer till abonnemangsbeställningar.

Men att göra ett beställningsformulär är inte lätt då det finns flera olika varianter av hur du vill ta emot Canal digital. Vill du ha 1, 2, 3 eller 4 satellitmottagare? Ska någon vara med hårddisk? Kanske någon av dina TV-apparater har inbyggd satellitmottagare, så då är det kanske bättre att använda en Ci-modul.

Dessutom förekommer det en massa olika kampanjer, så jag kontaktar dig ändå innan beställning av hårdvara så att allting blir rätt. Framförallt nu när du får stå för kostnaden av den eventuella returfrakten är det säkrast att kolla var parabolen kan monteras innan beställning. Så om du misstänker att träd eller dylikt skymmer sikten gör jag gärna ett hembesök innan beställning.


  Jag vill beställa Canal digital.

  Vi behöver veta ditt personnummer för att hämta din adress och samtidigt göra en sedvanlig kreditprövning.
  För att teckna abonnemang hos Canal Digital måste du vara över 18 år.

  Ange ditt personnummer med 10 siffror (obligatorisk)
  ååmmdd-xxxx

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Frågor och önskemål?

  Kommentarer inaktiverade.