Lucifer har skaffat Canal Digital.

Lucifer har flyttat till ett nytt hus där han ville ha bästa möjliga bild på TV’n så han valde mitt erbjudande med Canal Digital.

Om ni funderar om färgen på huset, så ska Lucifer fixa så att någon målar om väggen till sommaren.

Det blev bra signal till Smart HD-boxen. Mycket siffror är det, men för de intresserade kan jag berätta att man i LM-kolumnen till höger kan se hur långt det är kvar till störningarna. 6,1 dB är svagast och halveras signalen så återstår 3,1 dB vilket fortfarande ger en felfri bild. Om man halverar signalen ytterligare en gång återstår 0,1 dB vilket betyder att det är ytterst nära störningar. Anläggningen ska alltså klara att leverera en felfri bild trots att parabolen är skymd till 75% vilket statistiskt sett bara inträffar under 7,3 timmar på årets sämsta månad. Läs blötsnöväder 🙂

Canal Digital installation # 735040

Kommentarer inaktiverade.