Ny mjukvara till Canal digital boxar.

Den 30:e augusti kl. 10:00 lanseras den nya mjukvaran version 7.0.16 till HD-box Smart, Inspelningsbara HD-box 500 GB och HD-box OnDemand.

146342357269509000_resized-8081274

Uppdateringar som den nya mjukvaran innehåller:

  • HDMI-kontroll (HDMI-CEC) När man sätter på boxen slås tv:n på automatiskt och väljer rätt AV-kanal. Den här funktionen kräver att man har en kompatibel tv och att funktionen är påslagen. Många tv-apparater har funktionen avstängd i sina inställningar från början. (Funktionen går att stänga av i boxarna, men grundläget är PÅ eller JA som det står i menyn)
  • Canal Digital Go inte beroende av satellitsignal: Canal Digital Go kan nu användas utan satellitsignal (kräver fortfarande internetuppkoppling).
  • Stöd för nya fjärrinspelningsappen: Den nya fjärrinspelningsappen fungerar med enheter som har operativsystemet iOS 8 eller iOS 9.
  • Stöd för användning av extern hårddisk: Kunder med HD-box Smart kan nu ansluta en egen extern hårddisk via USB. Stöd för hårddiskar upp till 4 TB lagringsutrymme. Större hårddiskar kommer att begränsas till 4 TB. HD-box OnDemand har, likt tidigare, stöd för hårddiskar upp till 1 TB.
  • Buggfixar och mindre åtgärder.
  • Ljud via Scart även om boxen är kopplad med HDMI (fördelaktigt för de som använder hörselslinga)

Nya CA-meddelanden:
Ingen åtkomst (6)
Om du abonnerar på den här kanalen, invänta uppdatering av ditt programkort. För snabbare aktivering, sms:a Link (mellanslag) och ditt 12-siffriga kortnummer till 71027.

Ingen åtkomst (1,2,3,4,7,9,10,11,12,13)
Boxen behöver identifiera programkortet. Om kortet och boxen tillhör samma abonnent, vänta på identifieringen. För snabbare aktivering, sms:a Link (mellanslag) och ditt 12-siffriga kortnummer till 71027

Kommentarer inaktiverade.