Viasat, först med Ultra-HD

Viasat lanserar nordens första tv-kanal i Ultra-HD.
146331518117198500_resized-4501828
Snart förstärker Viasat sitt premiumutbud av sport ytterligare och ger dig som är Viasatkund tillgång till en ännu bättre tittarupplevelse. När sportsäsongen startar upp till hösten kommer du som har sportkanalerna i ditt utbud att kunna ta del av ett urval sporthöjdpunkter i bästa möjliga bildkvalitet. Till hösten lanserar Viasat Ultra HD, Nordens allra första TV-kanal med innehåll i Ultra HD.

“Vi ser ett ökat intresse för Ultra HD (även kallat 4K) och har därför, tillsammans med satellitoperatören SES och Samsung, gått ihop i ett samarbete för att till hösten lansera Nordens första kanal med innehåll i Ultra HD. Den nya kanalen Viasat Ultra HD kommer att innehålla några utvalda live-sändningar från våra sporträttigheter, bland annat från Champions League, La Liga och Serie A. Innehållet på den nya kanalen kommer vara specialproducerat i Ultra HD, vilket innebär ett helt nytt sätt att titta på sport, med oöverträffad detaljrikedom och bildkvalitet.

Den nya kanalen är en renodlad Ultra HD-kanal, vilket förutsätter att du har en Ultra HD-box samt en Ultra HD-TV. Under sommaren 2016 lanseras en ny Ultra HD-box för dig som är parabolkund hos Viasat. Under hösten 2016 lanseras sedan Ultra HD-boxen för dig som är fiber-TV-kund. Mer information om datum för lansering samt pris på den nya Ultra HD-boxen kommer inom kort.”

Välkommen med din beställning av Viasat och beställ gärna här om du vill att jag ska installera, för om du beställer via Internet skickar Viasat någon från den rikstäckande kedjan Infocare och de är inte CANT-auktoriserade, vilket har stor betydelse om du ska få en seriös installation.

Om du fyller i formuläret nedan så kontaktar jag dig snarast för beställning av hårdvara samt bokning av en basinstallation som ingår kostnadsfritt.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Gatuadress (obligatoriskt)

  Ort (obligatoriskt)

  Övrig information

  Kommentarer inaktiverade.